سفارش تبلیغ
صبا ویژن
خشم را با بردباری بازگرداندن نتیجه دانش است . [امام علی علیه السلام]
wpTimeMachine پلاگینی وردپرسی است که به کمک آن و به راحتی می توانید به طور کامل از وبلاگتان پشتیبان و در اکانت دراپ باکس خود ذخیره کنید.این پلاگین به طور خودکار از دیتابیس، افزونه ها، تم ها و همه فایل ها و فولدرهایی که در پوشه وردپرس هاست خود آپلود کرده اید [...]
  
  
یکی از ویژگی های سی پنل امکان دایرکت کردن هر آدرسی به آدرس دیگر بود.شما در سی پنل می توانستید با فرض داشتن دو آدرس sub.domain.com و domain.com/page ، آنها را به هر حالت ممکن به هم یا هر آدرس دلخواه دایرکت کنید.متاسفانه این امکان در شرایط عادی برای دایرکت ادمین وجود ندارد.در این پست [...]
  
  

robo1.jpg





ربات ها کم کم در حال تبدیل شدن به رقیبان جدی برای انسان ها هستند. حالا آنها وارد حرفه بازیگری هم شده اند. این ربات قرار است در یک نمایشنامه 20 دقیقه ای نقش ربات انسان نمایی را بازی کند که کار نگهداری از یک دختر بیمار را انجام می دهد.

‏ 

‏ 


بازیگر نقش مقابل این ربات می گوید ایفای نقش در مقابل یک ربات برایم کمی غیرعادی است. چرا که ربات احساسات واقعی ندارد و صدا و برخی حرکات این ربات از یک اتاق کنترل هدایت می شود. اما کارگردان این نمایشنامه از داشتن یک ربات به عنوان بازیگر خوشحال است چون حالا کسی را دارد که نقش را دقیقا آن طوری که می خواهد اجرا کند.




robo2.jpg


robo3.jpg






ما هم به بازیگر نقش مقابل می گوییم کافی است چند سال صبر کند تا ربات نقش مقابل اش احساسات هم داشته باشد! در دنیای تکنولوژی هر اتفاقی ممکن است رخ بدهد.


‏ 

‏ 

مطالب مرتبط:
 

 

وقتی یک ربات مراسم عروسی را برگزار می کند

 

 



?ویدیو - یوتیوب?


  
  


بعد از این که قسمت اول مقاله را خواندید؛ اکنون نوبت به قسمت دوم آن می رسد. برای این که یک یاد آوری از مطلب قبل داشته باشیم. اجازه دهید به سر فصل های آن اشاره

مختصری داشته باشیم.
 

 

- آنچه در قسمت اول خواندید:

 


در بخش اول به تاریخچه آی او اس پرداختیم و یک سری آمار و ارقام را هم از وضعیت فعلی این سیستم عامل ارائه شد. فهمیدیم که سبک کار در iOS چگونه است و مولتی تسکینگ

آن با چه ترفندی اجرا می شود و چه مزایایی دارد. شاید سر فصل ها کوتاه بوده و تعدادشان کم! اما همین هم مطلب بلندی را تشکیل داد.
 

 

- آنچه در این بخش خواهید خواند:

 


سر انجام نوبت انتشار بخش دوم این مقاله هم رسید. در بخش دوم کمی تخصصی تر به مسائل نگاه می کنیم و عمق بیشتری در آی او اس می گیریم. اما باز هم مطلب به گونه ای است

که هر قشری از کاربران می توانند از آن استفاده کند.
 

 

در این بخش اطلاعاتی را درباره کیت توسعه نرم افزاری یا SDK در اختیار شما می گزاریم و از نقاط خلل آی او اس هم پرده برداری می کنیم و خواهیم دید که جیل بریک در آی

او اس؛ چگونه خواهد بود و به چه مواردی کمک خواهد کرد. + چند نکته مهم دیگر! پس برای خواندن این ها و تبدیل شدن به یک آی او اس شناس حرفه ای؛ روی ادامه مطلب کلیک

نمایید.

ادامه مطلب...


  
  

 



با کوچکتر شدن ابعاد ریزتراشه ها شاهد آن هستیم که پای این موجودات صفر و یکی به ارگانهای زنده هم باز شده است و حالا به حدی کوچک شده اند که می توانند خود را داخل یک قرص کوچک پنهان کنند و به جاسوسی از بدن شما بپردازند. شرکت داروسازی نوارتیس سوییس اعلام کرده است که در حال تحقیق بر روی ریزتراشه های بلعیدنی خبررسان Ingestible event marker  است که می توان آنها را روی قرصهای کوچک جاسازی کرد.






این ریزتراشه بعد از سوار شدن روی قرص به معده می رود و در آنجا تحت تاثیر اسید معده فعال شده و شروع به اندازه گیری علائمی نظیر حرارت بدن، ضربان قلب و حرکات بدنی می کند و این اطلاعات را از طریق بلوتوث به گیرنده پچ مانندی که روی پوست است می فرستد، سپس این اطلاعات از طریق پچ جمع آوری شده و در پرونده دیجیتال بیمار ضبط میشود.






ضمن اینکه قرصی که وظیفه حمل ریز تراشه را به عهده دارد هم مانند سایر قرصها حاوی مواد دارویی بوده و کار خود را انجام می دهد و از طریق این ریزتراشه میتوان اطلاعات مربوط به جذب قرص و اثرات آن را هم ردیابی کرد. در وهله اول قرار است این تکنولوژی برای بیماران پیوندی مورد استفاده قرار بگیرد تا احتمال رد پیوند و عوارض ناشی از پیوند را بتوان کنترل کرد، در مراحل بعدی قرار است این تکنولوژی بصورت تجاری تر و قابل عرضه در بازار نیز دربیاید. دکتر موندل سرپرست بخش توسعه این شرکت قول داده است که اینکار را تا 18 ماه دیگر عملی کنند.

 

 
 
تصور می کنم در صورت توسعه این تکنولوژی، استفاده از آن تنها منحصر به امور پزشکی و درمانی نخواهد شد و می‌توان استفاده های بسیاری برای آن در نظر گرفت، شاید نویسندگان داستانهای تخیلی و یا پلیسی -جاسوسی از این به بعد بتوانند موضوع جدیدی را به سوژه های خود اضافه کنند.‏


 

 




Medgadget


  
  

Cloud1-narenji.ir.jpg



‎امروزه اکثریت مردم در سراسر جهان بارها و بارها کلمه «Cloud computing» را می شنوند، اما بسیار اندک اند افرادی که معنای واقعی این اصطلاح را بدانند. در این مطلب سعی می کنیم معنی آن را به نحوی ساده تر و قابل فهم تر بیان کنیم.
 

 

Cloud Computing چیست؟

 


‎این اصطلاح که در فارسی بدان رایانش ابری گویند بر اساس تعاریف موسسه ملی فناوری و استانداردها، اینگونه تعریف شده: "رایانش ابری مدلی است که برحسب تقاضای شبکه، دسترسی آسان و فراگیر به مجموعه عظیمی از منابع محاسباتی قابل تنظیم (همانند شبکه ها، سرورها، فضای ذخیره سازی، برنامه های کاربردی و سرویس ها) را به سرعت و بدون دخالت سرویس دهنده به راحتی ممکن می سازد."
 

 

البته این تعریف بسیار کلی و تا حدودی گیج کننده است. پس تعریف ساده تر آن برای افراد عادی چیست؟
 

 

رایانش ابری= نرم افزارهای تحت وب

‎به همین راحتی!
 


اگر شما از نرم افزارهای تحت وب که توسط سرویس دهندگانی همچون گوگل و مایکروسافت ارائه شده استفاده کنید؛ در واقع از رایانش ابری بهره مند می شوید. ‎هر کدام از اپلیکیشن های مبتنی بر وب از جمله Gmail ،Google Calendar ،Hotmail ،Dropbox و Google Doc بر مبنای رایانش ابری تعریف شده اند. زمانی که شما به هرکدام از این سرویس ها متصل می شوید در واقع به منبع گسترده ای از سرورهای موجود در اینترنت متصل شده اید. نیاز نیست که کاربر حتما از مرورگر وب برای رایانش ابری استفاده کند؛ اما ظاهراً همه چیز در حال حرکت به این سمت و سو است. برای مثال اگر از سرویس DropBox استفاده می کنید کمتر پیش می آید که از مرورگرتان برای انتقال فایل ها استفاده کنید. اما در برای دسترسی جیمیل اغلب از مرورگر استفاده می کنید.
 

 

چرا Cloud Computing ؟

 


همانگونه که گفتیم این اصطلاح نامفهوم که در واقع نرم افزارهای تحت وب را توصیف می کند؛ مدتهاست که در اطراف ما وجود داشته اما بیشتر افراد آن را به این اسم نمی شناختند. پس به منظور رسیدن این بازار به شروعی جدید و جایگزینی اپلیکیشن های تحت وب به جای نرم افزارهای وابسته به سرورهای میزبان، این اصطلاح به وجود آمده است.

Cloud2-narenji.ir.jpg



توصیف اینکه چرا از کلمه «Cloud» یا «ابر» در این اصطلاح استفاده شده نیز بسیار ساده است. ‎اگر توجه کرده باشید در نمودارهای شبکه های رایانه ای، اینترنت معمولاً به شکل ابر در تصویر نمایش داده می شود. شاید دلیل این تشبیه این است که اینترنت همانند یک ابر، جزئیات فنی اش را از دید کاربران مخفی نگه می دارد. بنابراین در واقع این عبارت راهی برای مشاوران و شرکت ها فراهم آورده تا خدمات خود را در بسته بندی های جدید به فروش بگذارند.
 

 

رایانش ابری چگونه به ما کمک می کند؟

 


از آنجا که شرکت ها و برند های تجاری در حال انتقال نرم افزارهای خود بر روی وب هستند و این اپلیکیشن ها روز به روز با ویژگیهای جدید و جالب تری از طریق مرورگرها به معرض نمایش در می آیند؛ می توان گفت: به زودی قادر خواهیم بود که از هر مرورگر و با هر کامپیوتر و بدون وجود هیچگونه مرزی بین کامپیوتر شخصی مان و اینترنت به همه چیز دست پیدا کنیم.
 

 

سرویس DropBox مثال عالی از رایانش ابری است که هم اکنون میلیون ها نفر از ان استفاده می کنند تا همیشه به فایل های مهم شان دسترسی داشته باشند. با ثبت نام در این سایت و نصب یک نرم افزار روی کامپیوترتان، شما پوشه ای در کامپیوتر خواهید داشت که هر چیزی درون آن قرار بدهید با اکانت آنلاین شما هم به روز رسانی میشود. حالا می توانید دراپ باکس را روی کامپیوتر دوم تان هم نصب کنید. حالا هر فایلی درون این پوشه در یک کامپیوتر قرار بگیرد روی دومی هم ظاهر خواهد شد. علاوه بر این، یک نسخه از فایل هایتان هم به صورت امن روی اینترنت قرار دارد. با استفاده از این سرویس دیگر محدود به یک کامپیوتر نیستید و اطلاعات شما در ابر بزرگ اینترنت قرار دارد و همیشه و از هر کجا به آن دسترسی دارید. ضمن اینکه می توانید برخی پوشه ها را هم با دوستانتان به اشتراک بگذارید. در کنار همه اینها امکان دسترسی به فایل هایتان از طریق تلفن همراه را نیز خواهید داشت. اگر تا به حال از این سرویس استفاده نمی کردید می توانید از طریق



این لینک ثبت نام

حساب خودتان را ایجاد کنید.

Cloud3-narenji.ir.jpg


و حالا که مایکروسافت نسخه بتای Internet Explorer 9 را ارائه کرده که از استانداردهای جدید وب همانند HTML5 پشتیبانی می کند و نیز از شتاب دهنده سخت افزاری برای افزایش سرعت مرورگرش بهره می برد؛ بالاخره تمامی مرورگرها در یک پایه قرار گرفتند. پس زمانی که مایکروسافت اعلام نمود که IE9 برای تغییر آمده؛ شوخی نبود چرا که واقعاً این تغییر را در مقایسه با مرورگرهای IE7 ،IE8 و IE6 کاملاً احساس می کنیم. البته داستان از زمانی جذاب تر شد که سیستم عامل Chrome نیز نهایتاً به بازار عرضه گردید که اساساً سیستم عاملی مبتنی بر وب است.
 

 

رایانش ابری در زندگی ما چه تغییراتی ایجاد می کند؟

 


در گذشته کمپانی های مختلف، تمامی نرم افزارهای خود را بر روی سرورها و هاست خویش اداره می کردند و واضح است که این امر نیاز به صرف هزینه و حفظ و نگهداری شرایط در حالت ایده آل دارد. ‎از دیدگاه تجاری، می توان اینگونه گفت که این سرویس ها هم اکنون می توانند بسیاری از محاسبات خود را به سرویسهای ابری انتقال دهد و اپلیکیشنی را که می بایست بر روی سرورهای خود نصب کنند به راحتی و از طریق اینترنت در اختیار مشتریان قرار دهند. آیا شما در مورد شرکت هایی که به Google Doc سوئیچ کرده اند چیزی شنیده اید؟ این مثال نمونه کاملی از سوئیچ شرکتها از میزبانی سرورهای محلی خود به استفاده از رایانش ابری است.

Cloud4-narenji.ir.jpg


اما اگر شرکت شما بخواهد سرویسی را برای مشتریان فراهم کند چطور؟ شما می توانید امکان استفاده از رایانش ابری را با ساخت نرم افزارهایی که نیاز به نصب بر روی سرورتان ندارند اما از منابع سرور استفاده می کنند فراهم کنید. شرکتهای بزرگی همچون گوگل، مایکروسافت و آمازون امکاناتی ساخته اند که چنین خدماتی را به شما ارائه می دهند.

Cloud5-narenji.ir.jpg


‎در سرویس دهی جدید شما برای سرور هزینه ای پرداخت نمی کنید بلکه پرداخت شما برای سی پی یو و دیگر منابعی است که نرم افزارتان از آن استفاده می کند، بنابراین مخارجتان کمتر خواهد شد و در هنگام نیاز می توانید به سرعت منابع مورد نیاز خود را ارتقا دهید.
 

 

شما چقدر از رایانش ابری بهره می برید و چقدر آن را برای نیازتان مفید می دانید؟ می توانید نظر خود را بیان کنید.
 

 

مطالب مرتبط:
 

 

Stream چیست ؟

 

 

دلیل استفاده از باند 2.4 گیگاهرتز در دستگاه های بیسیم

 

 


How-to Geek


  
  
مجله اینترنتی پریانا که فعالیت خود را از بهمن 1387 آغاز کرد برای دومین بار پیاپی برنده بهترین مجله اینترنتی از جشنواره وب ایران شد.
  
  
طبق اعلام وبلاگ رسمی موزیلا، دومین نسخه آزمایشی فایرفاکس 4 مخصوص آندروید، در اختیار عموم قرار گرفت که نسبت به نسخه ابتدایی بسیار بهبود یافته است. اول از همه حجم کوچک‌تر آن و اشغال فضای کم‌تر است که می‌تواند ویژگی برجسته‌ای برای تمام اسمارت‌فون‌های آندرویدی باشد. این نسخه پس از نصب 17 مگابایت را اشغال [...]
  
  
توسعه‌دهندگان وب همیشه یک دغدغه ثابت دارند؛ آن‌ها دوست دارند که همیشه از آخرین و مدرن‌ترین امکانات مرورگرها استفاده کنند اما از طرفی هم باید این نکته را مدنظر داشته باشند که ممکن است بخش بزرگی از کاربران اینترنت از نسخه‌های قدیمی مرورگرها استفاده کنند و همین باعث ایجاد خیلی از محدودیت‌ها در کارشان می‌شود. [...]
  
  
ساده‌ترین آنها ایجاد نرم‌افزارهای pdf سازی مثل pdf factory است. در صورتی که به اینترنت دسترسی داشته باشید نیز سرویس‌های زیادی برای شما این تبدیل را به صورت آنلاین انجام می‌دهند که Google doc معروف‌ترین آنهاست.
  
  
<      1   2   3   4   5   >>   >