یک مرکز تحقیقاتی در چین سریع ترین ابر رایانه دنیا را ساخته است تا به افزایش سرعت پیشرفت این کشور در تکنولوژی کمک کند. این ابر رایانه که Tianhe-1 نام دارد قادر به پردازش اطلاعات با سرعت 2.507 petaflops است. به این معنی که می توان 2,507 تریلیون محاسبه را در ثانیه انجام بدهد.
قرار است برتری این کامپیوتر در سرعت محاسبه از روز جمعه رسمی شود. این کامپیوتر توانسته مقام اول را از رقیب امریکایی اش که XT5 Jaguar نام دارد برباید. ابر رایانه امریکایی که تا پیش از این رتبه نخست را داشت دارای سرعت محاسبه 1.75 petaflops بود. این برتری سبب می شود که رکورد جدیدی برای پردازش اطلاعات به ثبت برسد.
از ابر رایانه ها برای کارهایی که نیاز به پردازش های بزرگ و پیچیده دارند استفاده میشود. مانند پیش بینی وضع اب و هوا یا شبیه سازی انفجارهای اتمی. البته همیشه بر سر داشتن سریع ترین کامپیوتر در جهان حس رقابت شدیدی وجود داشته است و حالا امریکایی ها و روس ها به فکر افتاده اند که هر چه زودتر یک مدل سریع تر بسازند تا رتبه اول را از آن خودشان کنند.
Ctv
41 سال پیش در 29 اکتبر 1969 دو محقق علوم کامپیوتر نخستین پیام را از طریق اینترنت برای یکدیگر ارسال کردند. پروفسور لئونارد کلینراک و چارلی کلین از دانشگاه UCLA در این روز تلاش کردند کلمه ?"?log?"? را ارسال کنند.
البته 41 سال پیش اوضاع خطوط ارتباطی اصلا خوب نبوده و کامپیوتر مقصد فقط دو حرف ?"?lo?"? را دریافت کرد و آخرین حرف به خاطر کرش کردن کانکشن آپارنت به مقصد نرسید! اما به هر حال این نسختین پیام کامپیوتری محسوب می شود و بعضی ها آن را نخستین ایمیل دنیا می نامند.
Boing Boing